Portföljen nu 4,9 miljoner kronor

Jag uppdaterar värdet på min portfölj kvartalsvis. Värdet på min portfölj på nyårsdagen efter avräknad belåning var 4 869 320 kronor. Portföljen har därmed minskat med ca 100 tkr sedan förra kvartalet, vilket främst förklaras av en nedgång i mitt största innehav, Agronomics. Sedan årsskiftet har Agronomics och börsen i helhet gått ned varför jag gissar att det faktiska värdet just nu är aningen mindre.

Portföljens olika delar fördelar sig som följer:

Svenska basinnehav41 %
Norska basinnehav1 %
Amerikanska basinnehav2 %
Börshandlade fonder11 %
Biotechbolag6 %
Modern matproduktion27 %
Fonder och fondrobotar8 %
Onoterade innehav4 %

Jag rapporterar portföljvärdet kvartalsvis och nästa portföljrapport kommer därför kring månadsskiftet mars/april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.