Månadsrapport augusti

Foto av Dafne Cholet.

Augusti månad närmar sig slutet och det har blivit dags för min första månadsrapport. Jag tänker rapportera hur väl jag uppfyller mina spar- och hälsomål. Däremot gör jag ingen uppdatering av portföljen varje månad. Det får räcka med en gång i kvartalet – då minskar även slumpmässigheten.

Nysparandet uppgick till 36 000 kronor. Jag satte in 10 000 konor till Lysa och använde resterande 26 000 för att amortera av min skuld hos Avanza. Rensat för engångsintäkter (bl.a. traktamente) blev sparandet ca 18 000 kronor. Jag är tyvärr inte säker på att jag kan hålla den nivån framöver då jag har haft lägre kostnader än vanligt den här månaden.

Hälsomålen har gått rätt så bra. Jag har klarat att inte dricka alkohol dag före arbetsdag såvida jag inte är på representation/motsvarande, men med det sagt har det blivit mycket av den senare varan. Dessutom har jag nått upp till ca 10 km per vecka i löpning.

På försök har jag ökat metforminet till 850 mg per dag. Jag tar allt i en enda dos på morgonen. Än så länge har jag inte märkt någon skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.